ČLANSTVO

ČLANSTVO

Je tvoja najljubša številka 09? Se ob pogledu na modro barvo počutiš nelagodno? Si okužen/-a z črno-rumenim virusom? So tvoji vikendi rezervirani za tekme Ballspielverein-a? Veš kdo je Harry Decheiver? V kolikor si na eno izmed vprašanj lahko odgovoril/-a z DA, te vabimo, da se nam pridružiš v Klub navijačev Borussia Dortmund Slovenija.

KAKŠNE PREDNOSTI PRINAŠA ČLANSTVO?

možnost organiziranih odhodov na tekme in sezonske predpriprave Borussie; skupinski ogledi tekem na velikem platnu; pravica do nakupa navijaških rekvizitov BVB Supporters Slovenia; druženje z črno-rumenimi pripadniki iz Slovenije; udeležba na aktivnostih Kluba (turnirji, prijateljske tekme itn.); letni piknik in zaključek; logistična pomoč pri nabavi kart in individualnega obiska tekem; PIVO.

ČLANARINA

Letna članarina znaša 25,00€, in velja za obdobje od datuma vpisa do konca tekočega koledarskega leta.

KAKO DO ČLANSTVA?

Vse kar morate storiti je, da nam izpolnjeno in podpisano pristopno izjavo, katero najdete na spodnji povezavi med “dokumenti”, pošljete na clanstvo@bvb-supporters.si. Nato boste od nas na vaš mail prejeli predračun za poravnavo letne članarine. Po uspešnem nakazilu članarine, postanete polnopraven član BVB Supporters Slovenia.

DOKUMENTI

Vse potrebne datoteke, ki jih potrebujete za včlanitev, so vam dostopne na spodnjih povezavah. PRISTOPNA IZJAVA | STATUT.
<